Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/customer/www/mariaellermann.dk/public_html/libraries/fof30/Input/Input.php on line 99
Maria Ellermann - Blog

Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /home/customer/www/mariaellermann.dk/public_html/plugins/content/jw_allvideos/jw_allvideos.php on line 73
Brudeparsudtalelse


Jeg elsker at være ude som fotograf ved jeres fantastiske bryllupper - og jeg bliver så varm om hjertet, når jeg modtager søde beskeder efter brylluppet som denne fra Anni og Henrik, som blev viet ved Sebber Kloster i 2019.


"Maria er en virkelig dygtig fotograf! Hun formår at fange alle de vigtige, kærlige, sjove og rørende øjeblikke - selvom man sjældent ligger mærke til hende.

Læs mere …
Bryllup i 2022 eller 2023?


Skal i giftes i 2022 eller 2023, vil jeg meget gerne hjælpe jer med at fotografere bryllupsbillederne til den store dag. Jeg har enkle ledige datoer tilbage i kalenderen - kontakt mig gerne. Så kan vi holde et gratis og uforpligtende møde over skype. Skal i giftes i 2021, vil det være en god ting at reservere datoen allerede nu. Jeg tager 500 kr. i depositum. Ser frem til at høre fra jer!


Kontakt mig her