Grafisk design & konceptudvikling

Koncept     Grafik- & Webdesign     Tekstforfatning     Illustration

Med 10 års erfaring fra reklamebranchen, 
kan jeg hjælpe dig med rådgivning og design af alle typer opgaver.
Mit fokus er konceptuelt og helhedsorienteret. Jeg har tidligere lavet 
grafisk design for bl.a. Maersk og Raadvad.

 
Crossfit By The Mill

Identitet for Crossfit By The Mill

Kunde:
Da Crossfit By The Mill henvendte sig til mig, var de et nyt og endnu uåbnet crossfitcenter i Aalborg. Startet af to kvinder, med ønsket om at skabe et center, hvor alle skal være velkomne uanset alder og kondition. Børn som gamle. 

Opgaven:
De ønskede at deres indentitet skulle være positiv og frisk med møllen som det bærende symbol.

Min løsning:
Jeg lavede et ikon, som kunne bruges på tværs af mange tekstiler. Jeg lavede to versioner af logoet og gav fuld gas på neonfarverne. Ikonet har jeg leget med i forskellige former, når der skulle laves nye gimmics. Ydermere har jeg fotograferet trænerene.

Resultat:
Centret er i dag fyldt med farver og smittende postiv stemning. Der er blevet lavet mange varianter af logoet - og det ser fantastisk ud med pangfarverne, når de dyster i konkurrencer.

Kundeudtalelser - Foto forside

Tilfredse kunder udtaler

 • Thomas Kock - Management and Business Development Specialist

  pingit.dk

  Maria har en sjælden egenskab i at lave grafiske udtryk over hele spektret af en kvalitet og mangfoldighed, som gør hende unik i faget.

  Enrico Kaarsberg - indehaver

  radicover.dk

  Maria evner både at tænke abstrakt og konkret, og er utrolig skarp på at få defineret en løsning på en kreativ opgave. Maria er social og behagelig at arbejde sammen med, og formår at give plads til og reflekterer over andres meninger end hendes egen.

 • Line Boel - Sales Supervisor

  arenanord.dk

  Maria formår at samle de løse tråde, og gennem observante og øjne altid at levere det optimale resultat uden kompromis. Maria er samtidig en livsnyder der designer sig igennem livet med maling i håret og en stor portion optimisme.

  Johnny Ganer - indehaver

  miltonpeople.dk

  Maria er en af de personer, man altid vil huske... mest af alt, fordi kombinationen af kompetencer, vilje, humor og sociale færdigheder går op i en højere enhed.