Grafisk design & konceptudvikling

Koncept     Grafik- & Webdesign     Tekstforfatning     Illustration

Med 10 års erfaring fra reklamebranchen, 
kan jeg hjælpe dig med rådgivning og design af alle typer opgaver.
Mit fokus er konceptuelt og helhedsorienteret. Jeg har tidligere lavet 
grafisk design for bl.a. Maersk og Raadvad.

 
Cykeldesign Cryos Sædbank

Outdoor kampagne for Cryos Sædbank

 

Kunde:

Cryos International Sædbank er et af verdens største firmaer indenfor donorsæd. I Aalborg havde de dog problemer med at rekruttere mænd. På trods af de yderst lukrative fordele som donor - bed de aalborggensiske mænd bare ikke på krogen.

Opgaven:

Cryos fik den idé, at de ville køre en oplysningskampagne for de universitetsstuderende på byens Studie Cykler, og de hyrede mig til at finde en kreativ løsning, som skulle få det noget kontroversielle emne: penge for sæd gjort attraktivt og etisk.  

Min løsning:

Jeg kom hurtigt frem til, at emnet skulle gøres humoristisk og lidt skævt. Med en masse slogans på bordet, hvoraf det bedste dog blev lidt for kækt for ledelsen: har du krudt i kæppen?  Nåede vi fremtil et kompromis, hvor humor og fakta blev hovedfokus.

Resultat:

Cyklerne blev revet væk. Fotograferet i et væk og delt på Facebook. Derudover fik Cryos masser af virile og leveringsdygtige mænd i folden. En win win situation

Kundeudtalelser - Foto forside

Tilfredse kunder udtaler

 • Thomas Kock - Management and Business Development Specialist

  pingit.dk

  Maria har en sjælden egenskab i at lave grafiske udtryk over hele spektret af en kvalitet og mangfoldighed, som gør hende unik i faget.

  Enrico Kaarsberg - indehaver

  radicover.dk

  Maria evner både at tænke abstrakt og konkret, og er utrolig skarp på at få defineret en løsning på en kreativ opgave. Maria er social og behagelig at arbejde sammen med, og formår at give plads til og reflekterer over andres meninger end hendes egen.

 • Line Boel - Sales Supervisor

  arenanord.dk

  Maria formår at samle de løse tråde, og gennem observante og øjne altid at levere det optimale resultat uden kompromis. Maria er samtidig en livsnyder der designer sig igennem livet med maling i håret og en stor portion optimisme.

  Johnny Ganer - indehaver

  miltonpeople.dk

  Maria er en af de personer, man altid vil huske... mest af alt, fordi kombinationen af kompetencer, vilje, humor og sociale færdigheder går op i en højere enhed.