Grafisk design & konceptudvikling

Koncept     Grafik- & Webdesign     Tekstforfatning     Illustration

Med 10 års erfaring fra reklamebranchen, 
kan jeg hjælpe dig med rådgivning og design af alle typer opgaver.
Mit fokus er konceptuelt og helhedsorienteret. Jeg har tidligere lavet 
grafisk design for bl.a. Maersk og Raadvad.

 
Peter Larsen

Cover design for musiker Peter Larsen

Kunde:
Peter Larsen er musiker fra Aalborg.

Opgaven:
Peter Larsen stod og skulle release sit nye album Stationen og ønskede sig et fedt retro cover med masser af detaljer. Gerne en kvinde og 5 personer der skulle illustrere de 5 bandmedlemmer. Han gav mig frie hænder til at fortolke.

Min løsning:
Jeg startede med at lave en håndtegnet skitse, som jeg fik godkendt hos Peter, før jeg lavede det endelige design. Da skitsen var godkendt sammensmeltede jeg skitse og layout i photoshop og gav det et ekstra retro touch.

Resultat:
Peter blev rigtig godt nordjysk tilfreds med resultatet. Og der er efterfølgende blevet lavet både en plakat og social media version af billedet.

Kundeudtalelser - Foto forside

Tilfredse kunder udtaler

 • Thomas Kock - Management and Business Development Specialist

  pingit.dk

  Maria har en sjælden egenskab i at lave grafiske udtryk over hele spektret af en kvalitet og mangfoldighed, som gør hende unik i faget.

  Enrico Kaarsberg - indehaver

  radicover.dk

  Maria evner både at tænke abstrakt og konkret, og er utrolig skarp på at få defineret en løsning på en kreativ opgave. Maria er social og behagelig at arbejde sammen med, og formår at give plads til og reflekterer over andres meninger end hendes egen.

 • Line Boel - Sales Supervisor

  arenanord.dk

  Maria formår at samle de løse tråde, og gennem observante og øjne altid at levere det optimale resultat uden kompromis. Maria er samtidig en livsnyder der designer sig igennem livet med maling i håret og en stor portion optimisme.

  Johnny Ganer - indehaver

  miltonpeople.dk

  Maria er en af de personer, man altid vil huske... mest af alt, fordi kombinationen af kompetencer, vilje, humor og sociale færdigheder går op i en højere enhed.