Grafisk design & konceptudvikling

Koncept     Grafik- & Webdesign     Tekstforfatning     Illustration

Med 10 års erfaring fra reklamebranchen, 
kan jeg hjælpe dig med rådgivning og design af alle typer opgaver.
Mit fokus er konceptuelt og helhedsorienteret. Jeg har tidligere lavet 
grafisk design for bl.a. Maersk og Raadvad.

 
RadiCover identitet & Emballagedesign

Identitet og konceptudvikling for RadiCover

Kunde:
RadiCover er et nyt endnu ikke lanceret brand mod mobilstråling. RadiCover producerer og importere anti-strålings apperater. 

Opgaven:
RadiCover kom til mig i dets spæde stadie uden navn og uden approach til markedet. Jeg har derfor være med helt fra starten som konceptudvikler og designer. 

Min løsning:
Jeg har bl.a. været ansvarlig for: Konceptuering og identitet, logodesign, tekster, produktfotografering, konceptfotografering, emballagedesign, webdesign, social media m.m

Resultat:
RadiCover er kommet rigtig godt fra start med et professionelt aftryk og en stor markedsinteresse. Læs mere om RadiCover her: RadiCover.dk

Kundeudtalelser - Foto forside

Tilfredse kunder udtaler

 • Thomas Kock - Management and Business Development Specialist

  pingit.dk

  Maria har en sjælden egenskab i at lave grafiske udtryk over hele spektret af en kvalitet og mangfoldighed, som gør hende unik i faget.

  Enrico Kaarsberg - indehaver

  radicover.dk

  Maria evner både at tænke abstrakt og konkret, og er utrolig skarp på at få defineret en løsning på en kreativ opgave. Maria er social og behagelig at arbejde sammen med, og formår at give plads til og reflekterer over andres meninger end hendes egen.

 • Line Boel - Sales Supervisor

  arenanord.dk

  Maria formår at samle de løse tråde, og gennem observante og øjne altid at levere det optimale resultat uden kompromis. Maria er samtidig en livsnyder der designer sig igennem livet med maling i håret og en stor portion optimisme.

  Johnny Ganer - indehaver

  miltonpeople.dk

  Maria er en af de personer, man altid vil huske... mest af alt, fordi kombinationen af kompetencer, vilje, humor og sociale færdigheder går op i en højere enhed.