Vægudsmykninger for virksomheder og institutioner

Gennem årene, har jeg hjulpet virksomheder og institutioner med kreative og konceptuelle virksomhedsudsmykninger. Jeg kan enten fortolke din virksomhed gennem min fotografiske linse og levere en konceptuel foto-pakke. Her kan jeg også hjælpe med selve udsmykningen og fordele fotokunsten på tværs af domisilet, så der sikres en rød tråd. Denne løsning valgte bla Martec Maritime College i Frederikshavn og Geia Food i Aalborg. Alternativt kan jeg male et vægmaleri i et udvalgt rum, hvor det virkelig kan få en wau effekt. Se bla. mit arbejde for Århus Universitet og Martec 

Vægmaleri i Løgstør

Kunde:
Løgstør Turistforening går meget op i at udvikle byens muslinge identiet med kunsterisk udsmykning. 

Opgaven:
De havde set nogle af mine malerier, og hyrede mig til at lave en udsmykning af en central væg i byen. Deres eneste krav var, at motivet skulle være maritimt og muslinger skulle indgå som en del af værket.

Min løsning:
Jeg lavede en skitse af maleriet og fik den godkendt hos kommunen. Arbejdet forløb under årets muslingefestival 2014 og min skitse kom i avisen og fik meget positiv omtale.

Resultat:
De blev allerede inden maleriet var lavet så glade for havfruen, at hun kom på årets plakat og t-shirt for Muslingefestivallen. Nu hænger hun så fin og farverig på Havfruens Plads  :-)